Loading

Domburg 1 t/m 4 februari 2018

Domburg 1 t/m 4 februari 2018

We zakken zo’n 5 mijl stroomafwaarts en pakken een mooring op bij Domburg. Hier komen we een aantal bekenden tegen zoals de Elisabeth en de Summerwind. Ook maken we kennis met de Mi Dushi en de Rebel. De barbecue is ontzettend gezellig en het eten is heerlijk!

Domburg is een klein plaatsje maar er zijn wat restaurantjes (warungs), een tankstation, supermarktjes en een havenbar waar je tevens een hapje kunt eten (ze hebben zelfs frikadellen, kroketten en bitterballen!!). Bij de hardwarestore scoort Rik nog een mooie machete die hij beweert absoluut nodig te hebben in de jungle. Met het enorme kapmes in zijn hand loopt mijn eigen Bear Grills terug naar onze dinghy.

Ik geniet van ons eigen rustige plekje aan de mooring en de gezelligheid bij de bar.

Uiteraard ben ik ook af en toe aan het werken aan onze website en omdat er in de bar een wifi netwerk beschikbaar is besluit ik om ’s ochtends vroeg aan de slag te gaan met onder andere het uploaden van het filmpje van JawJaw. De White Mustang is ook aangekomen en kleine Marijn houdt me gezelschap terwijl ik aan het typen ben.

 

Via whatsapp heb ik contact met Carla van de Linde. Ze zijn op de Cottica rivier en haar berichtjes over de prachtige natuur en dieren maken ons toch wel heel nieuwsgierig. We besluiten om ook de Commewijne en Cottica rivier te gaan verkennen en de Linde ergens halverwege te ontmoeten.