Loading

East Lemmon Cays 6 t/m 9 februari 2019

Image

East Lemmon Cays 6 t/m 9 februari 2019

Op 7 februari vieren we Riks 39e verjaardag met de bemanning van Pimentao, Zanzibar, Rafiki, Innamorata en Vagebond. Deze Nederlands/Engelse vloot heeft zich hier speciaal voor Rik verzameld. Het is een mooi feestje waarbij in de kleine uurtjes de tafel binnen omhoog gaat naar standje statafel en André Hazes uit volle borst meegezongen wordt. Waarschijnlijk heeft de hele baai mee kunnen genieten. De dag erna zijn we lief, braaf en rustig.

 

Maar naast feest vieren moet er ook eten op tafel komen. Loud heeft Rik erg enthousiast gemaakt voor het jagen met de speargun. Dit keer is de jacht zeer succesvol en staat er kreeft op het menu.

 

De Kesselse jagers

 

Op 9 februari gaan we een laatste keer jagen met Rafiki en Vagebond. Wij schieten één lionfish en Vagebond een grote krab. Morgen gaan we naar Linton, het vasteland van Panama. Hiervoor moeten we een stukje over zee dus de dinghy wordt opgeruimd. Als de dinghy op het dek ligt blijkt één peddel weg te zijn. We zoeken alles af maar moeten constateren dat deze overboord gevallen is. Hans en Loud helpen nog met zoeken maar tevergeefs. Niet veel later komt een andere dinghy onze kant op en het blijkt dat deze mensen onze peddel gevonden hebben! Wat een geluk!

De eerlijke vinders worden zeer hartelijk bedankt en uitgenodigd voor een borrel. Aangezien ze op hun eigen boot net een fles wijn open hebben gemaakt bedanken ze voor dit aanbod maar ze hebben ons in ieder geval heel blij gemaakt!